Ny sajt: www.stathelp.se

Hej! Det här är det första inlägget jag skriver på den här sajten på över tre år – som synes uppdaterar jag den inte med nytt material längre. Anledningen är att jag själv inte längre undervisar studenter i SPSS. Det är dock många som fortsätter att besöka SPSS-akuten, vilket är roligt – sedan starten har den haft mer än två och en halv miljon sidvisningar!

Jag har dock startat en ny sajt, med till hur man gör statistiska analyser i programmet Stata, i samma anda som här på SPSS-akuten. Adressen är www.stathelp.se.

Du är antagligen på den här sajten för att du behöver hjälp med just SPSS, men om det skulle vara så att du också arbetar i Stata rekommenderar jag ett besök! Där uppdaterar jag kontinuerligt med nytt material, både på svenska och engelska. Kanske kommer det också att komma guider till andra statistikprogram, längre fram.

Kanske kan det vara till någon hjälp!

Med vänliga hälsningar
Anders Sundell

 

2 reaktioner till “Ny sajt: www.stathelp.se

  1. Kan man föra över pengar till dig på något sätt? I flera år har du osjälviskt och konsistent hjälpt studenter genom det ogenomträngliga träsket vi kallar statistik. Hade varit fantastiskt om det fanns ett sätt att donera pengar till dig. Särskilt när du betalar för utrustning ur egen ficka för att behaga åskådarna som ber om mer videos! Tycker bara du har en fantastisk själ och förtjänar att känna någonting tillbaka
    Sannerligen en socialistisk anda

    1. Hej Andreas! Tack för denna uppmuntrande och mycket snälla kommentar. Jag behöver inga pengar, det är kul att hjälpa till, men jag uppskattar mycket att höra att det gör nytta. Tack! /Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s