Introduktion

Hej och välkomna till SPSS-akuten! Den här bloggen är ett komplement till den SPSS-handledning man kan få av mig om man är student på Statsvetenskapliga institutionen vid Göteborgs universitet. Ambitionen är att jag utifrån problem som uppstår vid handledningarna ska göra enkla guider till hör man gör olika typer av statistiska analyser i SPSS.

Om man har enklare frågor om statistisk analys i SPSS kan man också maila in dem till anders.sundell@pol.gu.se så ska jag försöka besvara dem så gott jag kan. Jag kommer också att lägga ut anonymiserade svar på bloggen.

Statistik är inte så svårt som man kan tro!

/Anders

2 reaktioner till “Introduktion

  1. Tack för att ni finns! En otroligt bra sida, kan ta hjälp av detta till mina studier och fördjupa kunskaperna på egen hand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s